ADOMÁNYOZZ, HOGY PROJEKTJEINK MINÉL TÖBB TÖBB FIATALHOZ JUTHASSANAK EL

LÉGY RÉSZESE EGY ÖSSZETARTÓ ÉS FEJLESZTŐ KÖZÖSSÉGNEK, AKIK TÁMOGATJÁK A JÖVŐ GENERÁCIÓJÁNAK SZAKMAI FEJLŐDÉSÉT

TÁMOGASD A Youth4TheFuture PORJEKT ESEMÉNYEIT, HOGY MINÉL TÖBB VIDÉKI FIATAL KAPHASSSON MEGFELELŐ MINŐSÉGŰ SZAKMAI TUDÁST A FENNTARTHAÓSÁGRÓL.

HASZNÁLD A #ESEMÉNY CÍMSZÓT KÖZLEMÉNYKÉNT

TÁMOGASS MINKET, HOGY FIATALOK SZÁMÁRA OLYAN KORSZERŰ ÉS INGYENES OKTATÁSI TEVÉKENYSÉGEKET TUDJUNK NYÚJTANI AZ ORSZÁG MINDEN TÁJÁN, MELLYEL HOZZÁJÁRULHATNAK TELEPÜLÉSÜK ÉS A HELYBEN MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK FENNTARTHATÓ FEJLESZTÉSÉHEZ.

HASZNÁLD A #OKTATAS CÍMSZÓT KÖZLEMÉNYKÉNT

TÁMOGASD, HOGY FIATALOK KREATÍV ÉS INNOVATÍV ÖTLETEIT TUDJUK DÍJAZNI ÉS JUTALMAZNI, VALAMINT SEGÍTHESSÜK ŐKET A GONDOLATAIK MEGVALÓSÍTÁSÁBAN.

HASZNÁLD A #DÍJ CÍMSZÓT
KÖZLEMÉNYKÉNT

SZÁMLASZÁMUNK: HU32 1040 4522 5052 7086 8390 1006

2024 TERVEZETT CÉL

0 eFt
CÉL: 1.750.000Ft (#ESEMÉNY)
0 eFt
CÉL: 200.000Ft (#OKTATAS)
0 eFt
CÉL: 200.000Ft (#DÍJ)
  1. Mi vagyunk a Youth4TheFuture projekt, mely fiatalokat oktat és inspirál a fenntarthatóság és társadalmi innováció terén, elősegítve a jövő generációinak aktív részvételét a társadalmi változásban. Az adományok lehetővé teszik számunkra, hogy még szélesebb körű oktatást és eszközöket biztosítsunk a fiataloknak, hogy felkészüljenek és részt vegyenek a fenntartható jövő építésében. Ezek az adományok hozzájárulnak a fenntarthatósági tudatosság növeléséhez és a társadalmi innováció terjesztéséhez, ami hosszú távon pozitív hatással van a környezetre és a közösségekre. A Youth4TheFuture projekt által támogatott fiatalok kreatív megoldásokat és újításokat hoznak létre, amelyek hozzájárulnak a társadalmi kihívásokra adott hatékony válaszokhoz. Az adományok révén lehetőség nyílik arra, hogy a projekt még több fiatalt érjen el és inspiráljon, hogy részt vegyenek a fenntarthatósági mozgalomban és a társadalmi változásban.