PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Fiatal a Fenntarthatóságért Díj 2024

A Fiatalok a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány örömmel hirdeti meg a ”Fiatal a Fenntarthatóságért Díjat”, melynek célja kiemelni és elismerni a 14-25 éves korosztály leginnovatívabb, legkiemelkedőbb fenntarthatósági gyakorlatait.

A díjra olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik otthonukban, iskolájukban vagy lakókörnyezetükben aktívan és kiemelkedően tevékenykednek a fenntarthatóság terén. Legyen szó akár újra hasznosításról, energiahatékonyságról, környezetvédelemről vagy más fenntarthatósági kezdeményezésekről, szeretnénk megismerni és elismerni azokat a fiatalokat, akik aktívan hozzájárulnak a fenntartható jövő megteremtéséhez.

A pályázati anyagban kérjük, hogy részletezze, milyen konkrét lépéseket tett vagy tervez megtenni a fenntarthatóságért, valamint hogyan hatottak ezek a tevékenységek a közösségére. Emellett, kérjük, adja meg elérhetőségét (telefonszám/email cím) a kapcsolatfelvételhez.

A díjat egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, és az elismerést a legjobb fenntarthatósági gyakorlatokat végző fiatalnak ítéljük oda. Előnyt élvez az a jelölt, akinek tevékenységei/törekvései azonosak az alapítvány célkitűzéseivel.

A díjátadó és eredményhirdetés 2024. november 14-én kerül megrendezésre a Youth4TheFuture Fenntarthatósági Konferenciáján, Budapesten, a MagNet Közösségi Házban.

A pályázatok leadási határideje: 2024. július 31.

A pályázati anyagok maximum 5.000 karakteresek lehetnek (szóközökkel), mely lehet email szövegként vagy mellékletként csatolt PDF, illetve Word dokumentum formájában. Az anyagban kérjük bemutatni a jelölt fiatal tevékenységét.

Kérjük a díjra való jelölés esetén az alábbi szempontokat is vegyék figyelembe:

-Újszerűség (témájában a fentarthatóság gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi hatások)
-Hasznosság (a fiatalok helyben tartásával kapcsolatban, vagy a társadalom fejlesztésében/segítésében)
-Kidolgozottság, egyediség
-Karakterszám megfelelősége (maximum 5.000 karakter szóközökkel)

Kérjük, küldje el pályázatát az alábbi címre: palyazat@fffa.eu

Bízunk benne, hogy sokan jelentkeznek és megosztják velünk fenntarthatósági erőfeszítéseiket!

Fiatalok a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány